Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Εορτή Αγίου Γεωργίου με την παρουσία του Μητροπολίτου μας.


     
 *********************************************
Μέσα στην Αναστάσιμη χαρά της περιόδου η Ενορία μας τιμά τον Προστάτη της και αρωγό Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο. Φέτος στην πανήγυρι θα Ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιγνάτιος, όπου και θα έρθει να μας ευλογήσει με τις πατρικές του ευχές και να μας μεταφέρει το Αναστάσιμο μήνυμα της λύτρωσης και του αγιασμού που χάρισε ο Ιησούς Χριστός σε όλους μας. 
Σύμφωνα με το Λατρευτικό Πρόγραμμα:
Την Τρίτη 22 Απριλίου, στις 7:30 το απόγευμα, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα.
Την Τετάρτη 23 Απριλίου,ημέρα του Αγίου μας ,από της 7:30-10:30 το πρωί, θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Πανηγυρική Αναστάσιμη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου, με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα,στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει χειροθεσίες Αναγνωστών της Ενορίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:30, θα τελεστεί η Παράκληση του Αγίου Γεωργίου και εν συνεχεία θα λάβει χώρα η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίας Οδηγήτριας και του τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου,προεξάρχοντος του Πρωτοσυγγέλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας π.Αχιλλίου και με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Λαρισαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου