Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Έναρξη Κατηχητικών Συναντήσεων.

 


Ήρθε ο καιρός της πνευματικής σποράς, της σποράς του Λόγου του Θεού. Για άλλη μια χρονιά ερχόμαστε ποιο κοντά στον Χριστό μας, στον Σωτήρα της ψυχής μας, τον αγαπημένο μας.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ομως με πίστη, υπευθυνότητα, αγάπη και εμπιστοσύνη, ξεκινάμε τις Κατηχητικές Συναντήσεις.  Περιμένουμε τα παιδιά μας, να μιλήσουμε για τον Χριστό, να παίξουμε, να γνωρίσουνε το μεγαλείο που προσφέρει το Κατηχητικό και να τα προφυλαξουμε από τους κινδύνους. 

Απευθύνουμε έκκληση, πρόσκληση, προς τους Γονείς, που θέλουν τα παιδιά τους να κρατήσουν τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, που θέλουν τα παιδιά τους να αποκτήσουν ήθος χριστιανικό, σεβασμό και κυρίως να μάθουνε γιατι ο Χριστός ήρθε στην γη και γιατι θυσιάστηκε από αγάπη για την σωτηρία μας, να φέρουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας, να εμπιστευτούν στον Χριστό την πνευματική ανατροφή τους, να αφήσουν τα παιδιά τους να ανασάνουνε με το οξυγόνο της πραγματικής αιώνιας ζωής.

Είμαστε εδώ! 

Για όλα τα παιδιά. Η Ενορία μας, με το δυναμικό της, με τους έμπειρους κατηχητές, μπορεί να προσφέρει στα παιδιά μας γνώση, σοφία Θεού. 

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού και Νεανικού Κέντρου με τον Αγιασμό της έναρξης. 

Περιμένουμε όλα τα παιδιά!

Περιμένουμε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στην Εκκλησία, να προσφέρουν αυτό το Θείο Δώρο της γνωριμίας με τον Χριστό. 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου, 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου