Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η ΕΝΟΡΊΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αδελφοί.
  Αυτές τις ημέρες δοκιμαζόμαστε όλοι απο την πανδημία που μαστίζει τον κόσμο ολόκληρο και καλούμαστε με σύνεση, υπευθυνότητα, και σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε αυτην την κατάσταση.
Οι ειδικοί μας συνέστησαν τους τρόπους προφύλαξης που πρέπει να ακολουθούμε. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να περιορίσουμε τις εξόδους μας και τις συναναστροφες μας με πολύ κόσμο.
Αυτές τις ημέρες ακούγονται αρκετές φωνές που μιλάνε για το τι θα κάνει η Εκκλησία γυρω απο την θεία κοινωνία. Φωνές χωρίς εκκλησιαστικο φρόνημα που απαιτούν όλους εμάς να μην κοινωνουμε. Να μην δεχόμαστε τον Χριστό! Αυτό ενοχλεί σήμερα!
Ευχόμαστε η Ιερα Σύνοδος να πάρει μια σοφή απόφαση για το πως θα τελούνται οι θείες Λειτουργίες για όσο διάστημα χρειαστεί.
Η Ενορία μας ομως αδελφοί δεν θέλει να σταματήσει την επικοινωνία με τους ενορίτες και τους φίλους που θέλουν να ειναι μαζί μας στον αγώνα τον πνευματικό, ιδιαίτερα αυτές τις κρισημες ημέρες.
Γι αυτό, απο την Δευτέρα 16 Μαρτίου, θα δημιουργηθεί μια δραστηριότητα από την σελίδα του Ναού μας, ενημέρωσης σε πνευματικά, ενοριακά και κοινωνικά θέματα που θα μπορούμε όλοι να επικοινωνούμε.  Θα αναρτώνται κηρύγματα, ενημερώσεις και θέματα προς συζητηση.
Στο email του Ναού θα μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί μαζι μας.
Το email ειναι ag. georgios.giannoulis@gmail.com .
Απο το email θα μιλάτε με τον Ιερέα της Ενορίας μας π. Ιωάννη Κατρανίδη που θα συντονίζει αυτην την προσπάθεια.
Επίσης όσοι από εσάς έχετε Facebook θα μπορείτε να μπαίνετε στην σελίδα του Ναού μας και απο εκει να ενημερώνεστε και να συζητάτε με τον π. Ιωάννη.
Θα δημιουργηθεί μiα ομάδα της Ενορίας Γιάννουλης στο viber για τον ίδιο σκοπό, την επικοινωνία με την Ενορία μας. Όσοι έχετε viber, μπορειτε να στείλετε μήνυμα στο 6945896675, στον αριθμό του π. Ιωάννη και να μπείτε στην ομάδα μας.
 Η όλη προσπάθεια γίνεται για να μην χαθεί η επικοινωνία με την Ενορία μας και να ενωθούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά για το καλό ολων μας.

Σας καλούμε όλους κοντά μας, κοντά στον Χριστό και την Εκκλησία Του. Κοντά στην Ενορία μας.
Μια Ενορία.... μια αγκαλιά!
Καλη δύναμη, υπομονή, χωρίς φόβο και με πολύ ελπίδα και πίστη στον Θεό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου