Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου
Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Μήνυμα 
για την έναρξη των Κατηχητικών Συναντήσεων 

Αγαπητά μας παιδιά
Μέσα στον σύγχρονο κόσμο της επιστήμης, της τεχνολογίας και της εξέλιξης, ο άνθρωπος έχασε τον δρόμο του που θα τον οδηγήσει στη ηρεμία, στην γαλήνη, στην ξεκούραση. Χάνονται σιγά σιγά τα ιδανικά και τα ιδεώδη της Πατρίδας μας, της ένδοξης Ιστορίας μας, της Παραδόσεως μας. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, όλα μπορούν να αλλάξουν όσο ο Θεός μας δίνει ευκαιρίες και νέα πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Εσείς είστε το νέο αίμα και η ελπίδα μας για έναν κόσμο λαμπρό και αισιόδοξο και ελπίζουμε σε σας πάρα πολλά και προσευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί τα καλά σας έργα και τις επιτυχίες σας. 
Για να μπορέσουμε όμως να προκόψουμε στον κόσμο αυτό, πρέπει πρώτα να τον γνωρίσουμε και για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον Δημιουργό του κόσμου, τον Θεό, Αυτόν τον Πατέρα τον στοργικό που αγαπά και προστετευεί τα παιδιά Του, εμάς τους ανθρώπους. 
Ο Θεός είναι ο κυβερνήτης του κόσμου και σε αυτόν πρέπει να έχουμε αναφορά.
Σας προσκαλούμε με αγάπη πολύ στις συναντήσεις μας που θα μιλήσουμε για την σχέση μας με τον Θεό, να λύσουμε απορίες γύρω από την πίστη μας, αλλά κυρίως για να φωτίσουμε τις ψυχές μας και να τις προσφέρουμε Χριστό και Ελλάδα. 
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού και Νεανικού Κέντρου, θα κάνουμε την αρχή και σας περιμένουμε όλους. 
Μην αγνοήσετε την πρόσκληση αυτή, δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας. ΑΞΙΖΕΙ.

Με ευχές προς όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου