Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η κοπή πίτας της Ενορίας μας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.Ιερώνυμος ευλόγησε την πίτα της Ενορίας μας για την Νέα Χρονιά και ομίλησε στους πιστούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και γέμισαν τον Ιερό Ναό.
Ο Σεβασμιώτατος κ.Ιερώνυμος ομίλησε με πολύ όμορφα παραδείγματα ζωής από τον Αγιορείτικο Μοναχισμό για την αξία της υπακοής και την σημασία το να ζεις την Μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας αληθινά.
Στο τέλος της εκδήλωσης,που έλαβε χώρα μέσα στον Ιερό Ναό, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τίμησε τον πολιό εφημέριο του Ναού π.Δημήτριο Καρανάτσιο για τα 30 χρόνια διακονίας του στην Ενορία της Γιάννουλης.
Ο εφημέριος του Ναού π.Ιωάννης Κατρανίδης αναφέρθηκε στο πρόσωπο του π.Δημητρίου και το τι προσέφερε αυτά τα 30 χρόνια στον Ναό και ο Σεβασμιώτατος που επέδωσε τιμητική πλακέτα τονίζοντας οτι ο παπάς παρόλο που βγαίνει στην σύνταξη παραμένει παπάς με το ράσο του, παντα στην διακονία της Εκκλησίας.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ως αντίδωρο της παρουσίας του Σεβασμιωτάτου, του προσέφερε μια Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας, προστάτιδας της Ενορίας.
Στην εκδήλωση τιμητικά παρέστη και ο αξιότιμος Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Α. Καλογιάννης, τοπικοί Περιφερειακοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου