Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Οι Κατηχητές για τα Χριστούγεννα


Άγια Νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι Χριστιανοί.
Αλήθεια με πόση χαρά περιμένουν τα παιδιά μας τα Χριστούγεννα!!!
Αυτή η χαρά, η ζωντάνια και η φρεσκάδα των παιδιών είναι η κινητήριος δύναμη που μας φέρνει ξανά και ξανά εκεί πιστούς στο ραντεβού της Κυριακής . Μέσα στην ζεστή φωλιά του Κατηχητικού κάθε φορά μοιραζόμαστε με τα παιδιά στιγμές αγάπης, χαράς, ελπίδας, γέλιου και γνώσης, στιγμές γνήσιες και αληθινές.
Ακούμε τι θέλουν να μας πουν, νοιώθουμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, στηρίζουμε τις προσπάθειες τους. Προσπαθούμε μαζί να πορευτούμε το μονοπάτι που οδηγεί στον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Μαθαίνουμε να είμαστε ταπεινοί  και αληθινοί και το κυριότερο η Ορθόδοξη πίστη δεν διδάσκεται, αλλά βιώνεται.
 Στα βλαστάρια μας της χρονιάς 2016-2017, σε όλους τους γονείς που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε μας, στα κατηχητόπουλα που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την παρεούλα μας, σε εκείνα που βρίσκονται σε κάποιο Πανεπιστήμιο, σε εκείνα που εργάζονται πια , μπαίνοντας στον στίβο της ζωής, στους αφανείς ήρωες που πάντα μας στηρίζουν και μας βοηθάνε πριν καν τους το ζητήσουμε, στον Σεβάσμιο Ποιμενάρχη μας κ.κ.Ιγνάτιο , στους πατέρες του Ναού μας, που με τις εγκάρδιες προσευχές και τις πατρικές τους συμβουλές εμψυχώνουν το έργο μας και τέλος σε όλους όσους πίστευαν και θα πιστεύουν πάντοτε πως το Κατηχητικό είναι ζωντανό, έχει παλμό και φλόγα και θα κρατά ψηλά τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας, ευχόμαστε ολόψυχα, Αληθινά Χριστούγεννα, ευλογημένο και ειρηνικό το νέο έτος. Το 2017 να φέρει περισσότερους ανθρώπους στην αγκαλιά της Εκκλησίας , περισσότερα παιδιά στο Κατηχητικό Σχολείο, περισσότερα χαμόγελα, περισσότερη ελπίδα, περισσότερη ανθρωπιά.
Ο Θεός να μας ευλογεί όλους!!! 

Οι Κατηχητές του Ι.Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης
~ Χριστίνα Φλώρου- Κατρανίδη
Χριστόδουλος Δημόκας
Ευαγγελία Μαγγόλα
Αριστέα Κουτσαντώνη
Ζωή Αγορογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου