Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

«Εορτές Αγίων Παρασκευής και Παντελεήμονος


               
           
                                                                          
Η Γιάννουλη θα τιμήσει και εορτάσει τις μνήμες των, Αγίας Παρασκευής της Αθληφόρου και Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, όπου και το Ιερό Παρεκκλήσιο βρίσκεται στο κέντρο της Γιάννουλης.

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 19:30, θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής , με Αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.
Την Τρίτη 26 Ιουλίου, το πρωί 7-10, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμή της Αγίας Παρασκευής, με Αρτοκλασία.
Την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 19:30, θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος , με Αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου το πρωί 7-10, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμή του Αγίου Παντελεήμονος, με Αρτοκλασία.
Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου, στις 19:00, θα τελεστεί η Ιερά Παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού.Σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες θα εκτεθούν προς προσκύνηση τεμάχια των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Παρασκευής και Αγίου Παντελεήμονος, που βρίσκονται μόνιμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου