Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ενοριακές Δραστηριότητες

   
Μια νέα Εκκλησιαστική Χρονιά ξεκινάει φέτος και όλοι εμείς που βρισκόμαστε κάτω από την ευλογία και προστασία του Θεού προσευχόμαστε να είναι μια Χρονιά με πλούσιους πνευματικά καρπούς και να ενισχυόμαστε από τα αισθήματα της πίστης, της αγάπης και της αδελφικής αλληλεγγύης με γνώμονα την ένωση όλων στην Μία Αγία Καθολική Εκκλησία του Χριστού μας.

Το όμορφο ταξίδι στην Ενορία μας, που ξεκινήσαμε εδώ και 10 χρόνια, με την αγάπη και βοήθεια των αδελφών μας που αγαπούν την Εκκλησία, θα το συνεχίσουμε με περισσότερο ενθουσιασμό και αυτήν την Χρονιά.

    Στα τέλη του Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν οι Κατηχητικές μας Συναντήσεις στην Αίθουσα του Πνευματικού και Νεανικού Κέντρου, όπου κάθε Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία, ο Λόγος του Θεού θα προσφέρεται στα νέα βλαστάρια της κοινωνίας μας. Με την βοήθεια άριστων Κατηχητριών θα παρουσιάσουμε στα παιδιά μας τον πολύτιμο θησαυρό την Εκκλησίας μας.

    Παράλληλα με τα Κατηχητικά μας, θα ξεκινήσει και ο εβδομαδιαίος κύκλος συναντήσεων Νέων και Γονέων με την επωνυμία ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που συμβάλει στο Φιλανθρωπικό κομμάτι της Ενορίας και στην εν Χριστώ διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν το πραγματικό πρόσωπο του Χριστιανισμού έναντι στις προκλήσεις της εποχής.

    Συνεχίζουμε και φέτος την Ενισχυτική Διδασκαλία για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου στα φιλολογικά, και τα Μαθηματικά με την εθελοντική προσφορά καθηγητών και καλούμε όλους όσους μπορούν να έρθουν κοντά μας.

    Εσπερινές Ομιλίες στο Ιερό Προσκύνημα της Αγ.Παρασκευής, κάθε Τρίτη την ώρα του Εσπερινού και αμέσως μετά θα διαβάζεται το Απόδειπνο.

    Κάθε Πέμπτη την ώρα του Εσπερινού διαβάζεται η Ιερά Παράκληση της Παναγίας της Οδηγήτριας.

    Θείες Λειτουργίες, Ιερές Κατανυκτικές Αγρυπνίες ,και πνευματικές συνάξεις στον Ναό μας, καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς.
 


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ . 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου