Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Άναψε το Δέντρο των ευχών!!

Με τις υπέροχες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τον εκλεκτό  χοράρχη κ.Γεώργιο Μηνά, άναψε το βράδυ του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου ,το Δέντρο των ευχών στην Γιάννουλη και στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Μέσα στο εορταστικό κλίμα των Αγίων ημερών τα παιδιά του κατηχητικού μαζί με την όμορφη οικογενειακή ομάδα της Σχολής Γονέων προετοίμασαν μία βραδιά με αγάπη πολύ και αισιοδοξία για το αύριο. Τα παιδιά έφτιαξαν τα στολίδια και τις κάρτες ευχών, στόλισαν το Δέντρο και το αφιέρωσαν στο Θείο Βρέφος της Βηθλεέμ μαζί με χαμόγελα και τραγούδια.
Ήταν μετά της 6 το απόγευμα όταν το χαρμόσυνο μήνυμα του ερχομού του Χριστού ακούστηκε από τα υπέροχα Δοξαστικά των Ωρών των Χριστουγέννων, από χορό Ιεροψαλτών με πρώτο τον Ιεροψάλτη του Ναού μας Γεώργιο Καραγιαννάκη, που μέσα σε κλίμα υπέροχης μυσταγωγίας έψαλλαν θαυμάσια τους Χριστουγεννιάτικους ύμνους.
Αμέσως μετά με την Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου που παιάνιζαν τα κάλαντα και με βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό,άναψε το ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ από τα παιδιά μας. Ακολούθησε νηστίσιμο  κέρασμα από την Σχολή Γονέων σε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί στο άναμμα της ελπίδας μέσα από το Δέντρο των Χριστουγέννων. Στην υπέροχη αυτήν βραδιά ήταν η Αντιδήμαρχος κ.Δέσποινα Αράπκουλε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Φατούρας.
Ευχόμαστε σε όλους, ευλογημένα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου